Het gebruik van deze website is onderworpen aan de volgende voorwaarden:

  • De inhoud van de pagina’s van deze website is voor uw algemene informatie en gebruik. Het is onderhevig aan verandering zonder voorafgaande kennisgeving.
  • Noch wij, noch enige derden geven enige garantie of waarborg ten aanzien van de nauwkeurigheid, tijdigheid, prestaties, volledigheid of geschiktheid van de informatie en gevonden materialen of aangebiedingen op deze website. U erkent dat dergelijke informatie en materiaal.onjuistheden of fouten kan bevatten en wij uitdrukkelijk wordt uitgesloten van aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden of fouten voor zover toegestaan door de wet.
  • Uw gebruik van informatie of materiaal op deze website is geheel op eigen risico, waarvoor wij niet aansprakelijk zijn. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat alle producten, diensten of informatie beschikbaar via deze website aan uw specifieke eisen voldoen.
  • Deze website bevat materiaal dat eigendom is van of in licentie bij ons. Dit materiaal omvat, maar is niet beperkt tot, het ontwerp, de lay-out, het uiterlijk en afbeeldingen. Reproductie is verboden, behalve in overeenstemming met het auteursrecht, dat deel uitmaakt van deze voorwaarden.
  • Ongeoorloofd gebruik van deze website kan aanleiding geven tot een vordering tot schadevergoeding en/of een strafbaar feit vormen.
  • Van tijd tot tijd kan deze website ook links naar andere websites bevatten. Deze links worden aangeboden voor uw gemak om nadere informatie te verkrijgen. Ze betekenen niet dat we instemmen met deze website (s). Wij hebben geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de gelinkte website(s).
  • Let op: wij zijn niet geassocieerd met genoemde bedrijven op de site en dat we erkennen dat de producten, bedrijfsnamen en logo’s vermeld op deze site handelsmerken zijn van hun gerespectievelijke eigenaren. De mysite.com website is een bron met informatie voor en prijs vergelijking voor mijn site.

Affiliate Disclaimer

Oesterseten.com is een website gemaakt, zodat u over de beste informatie kunt beschikken over Oesters Eten. Lees hier de recensie van mijn site.

Alle aanbevelingen en producten op deze site zijn gebaseerd op eigen onderzoek en bevindingen. Er is geen dwang om te gaan voor het product of de diensten die we hebben aanbevolen.

Echter, sommige van de ondernemingen, waarvan producten/diensten worden aanbevolen, bieden affiliate commissies voor verwijzingen. Dit betekent simpelweg dat mysite.com een kleine commissie zal ontvangen voor elke verwijzing naar deze bedrijven .

Nogmaals, er is geen dwang de producten of diensten die ik heb geadviseerd aan te schaffen, moch u beslissen om elders te kijken.